Seydi Keskin İlkokulu

Telefon : 0482 2512235
WEB https://derikseydikeskinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kale Mh. Amed Cad. No220 DERİK/MARDİN
VİZYON : Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu; bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan; dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen; yabancı dili bir araç olarak kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan; sağlıklı yaşamayı, ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren; yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş bireyler yetiştirmek. Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : BAŞLAMA :08:20 BİTİŞ :14:00
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek
Yerleşim Yeri : Kale Mahallesi Diyarbakır Blv. No:220 DERİK/MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :